Privé training en individuele begeleiding

Voor iedere hond, pup of volwassen, is een basis gehoorzaamheidstraining noodzakelijk. Ook voor honden geldt ‘je bent nooit te oud om te leren’ en het is dus altijd raadzaam om (alsnog) een basistraining te volgen. Een gehoorzame hond is een plezier voor de eigenaar én voor het dier zelf.

 

Privé training voor pup én volwassen hond

Privé training kan uitkomst bieden bij bijvoorbeeld probleemgedrag. Door de intensiteit (les duurt maximaal een half uur) en mijn ruime ervaring met het trainen van honden zijn de lessen zeer effectief. Er worden dus snel vorderingen gemaakt; je leert in zeer korte tijd precies datgene wat voor jou en je hond van belang is. De trainingen zijn in overleg te plannen en zijn ook geschikt voor pups. De locatie is hondenschool Dierenvreugde te Drongelen.

 

Aanpak privé lessen

Het intakegesprek is om het gedrag van de hond te beoordelen en de doelstelling van de training vast te stellen en het trainingsplan op te stellen. Gemiddeld volstaat een les of vijf om van je hond een gehoorzame huisvriend te maken die zich zowel onderweg, aan de riem, als thuis goed weet te gedragen.

 

Tarieven

Intakegesprek

  • Observatie, analyse, opstellen trainingsschema. Duur ca. 1 uur.
  • Prijs € 45,00*

 

Privé training op locatie hondenschool Dierenvreugde te Drongelen

  • Privé training per uur € 45,00*°

 

Voordeelaanbieding; lespakket 5 privé lessen op locatie hondenschool Dierenvreugde te Drongelen

  • Af te nemen in een periode van maximaal 5 maanden
  • Omvat 5 privé trainingen van 30 minuten en 1 uur consult
  • All-in prijs € 145,00*

 

Wil jij weten of privé training een uitkomst voor jou en je hond is? Informeer naar de mogelijkheden van privé training voor jou en je hond.

 


*Alle genoemde prijzen zijn:

  • Inclusief BTW;
  • De factuur is gebaseerd op de werkelijke duur van een consult, afgerond naar de eerstvolgende 30 minuten met een
    minimum van 1 uur

Hond opvoeden

Een hond kan zichzelf niet opvoeden, daar heeft hij een roedelleider voor nodig, jij. Hoe gedraag je je als roedelleider, wat verwacht de hond, wat zijn zijn behoeftes? Opvoeden kun je leren, ik leer je hoe.
Plan je Afspraak

Privé training

Luistert jouw hond wanneer het hem uitkomt en laat hij jou uit in plaats van andersom? Wil je dat veranderen of juist voorkomen, volg dan een gehoorzaamheidstraining.
 
Plan je Afspraak

Referenties

Wat telt is het resultaat. Lees hier de ervaringen van eigenaren die zich tot Dierenvreugde wendden en wat dat voor hen en hun dier betekende.
 
Plan je Afspraak

Contact

Praktijk Dierenvreugde
Jolanda van den Berg
Mozartstraat 1
5171 BX Kaatsheuvel
06-13770967
info@dierenvreugde.com
 
Plan je Afspraak