Wat te doen als je hond ergens bang voor is?

Er zijn bij mij op dit moment 7 honden. Komt er een luchtballon over gevlogen!
Laat de vlam nog eens wat extra branden en gelijk bij een aantal honden paniek! Nu heb ik altijd super lekkere snoepjes klaar liggen voor noodgevallen en kon ik gelijk met de angstige honden aan de slag.

Probeer je hond als hij ook bang is van een luchtballon met iets lekkers af te leiden, zodat hij meer oog en aandacht voor jou krijgt i.p.v. voor dat enge ding in de lucht! Als het kan oefen dit regelmatig ook met andere dingen waar je hond bang van is.
Niet vermijden, maar juist de prikkel geven en afleiden!

Heb je andere problemen met je hond? Neem dan gerust contact met me op of maak een afspraak voor het gratis telefonisch spreekuur.

Laat een reactie achter

Hond opvoeden

Een hond kan zichzelf niet opvoeden, daar heeft hij een roedelleider voor nodig, jij. Hoe gedraag je je als roedelleider, wat verwacht de hond, wat zijn zijn behoeftes? Opvoeden kun je leren, ik leer je hoe.
Plan je Afspraak

Privé training

Luistert jouw hond wanneer het hem uitkomt en laat hij jou uit in plaats van andersom? Wil je dat veranderen of juist voorkomen, volg dan een gehoorzaamheidstraining.
 
Plan je Afspraak

Referenties

Wat telt is het resultaat. Lees hier de ervaringen van eigenaren die zich tot Dierenvreugde wendden en wat dat voor hen en hun dier betekende.
 
Plan je Afspraak

Contact

Praktijk Dierenvreugde
Jolanda van den Berg
Mozartstraat 1
5171 BX Kaatsheuvel
06-13770967
info@dierenvreugde.com
 
Plan je Afspraak