Masterclass 8 december 2023

Eindelijk heb je die leuke hond uit het buitenland!

Uitgezocht van een foto en de uitleg die erbij stond en natuurlijk heb je een gesprek gehad met de mensen van de stichting, die ervoor zorgen, dat de honden naar Nederland kunnen komen.
Er is je verteld dat de honden tijd nodig hebben om te wennen en dat je geduld moet hebben. Sommige honden komen met een ‘rugzakje’ en daar heb je nog wat meer geduld voor nodig.

JE BENT HEEL BEWUST MET JE HOND BEZIG GEWEEST: Rustig laten wennen aan zijn nieuwe omgeving. De eerste weken geen bezoek uitgenodigd. Niet in de auto naar vrienden of de bossen, omdat een vreemde omgeving nog te spannend kan zijn.

MAAR TOCH: Moet je nog steeds s’ nachts bij hem liggen anders gaat hij blaffen. Kun je niet even een boodschap doen, want in de bench blijven lukt niet en als hij losloopt bijt hij dingen stuk. Heeft hij zelfs even naar je gegromd toen je zijn speeltje wilde afpakken. Is hij tijdens de wandeling erg bang of juist een macho die wil laten zien hoe flink hij is.

SOMS WEET JE EVEN NIET GOED MEER WAT JE MOET DOEN!

Op donderdag 8 december a.s. geef ik via zoom een masterclass. Ik leg je hierin uit hoe je op een goede en duidelijke manier met je hond om kunt gaan. Hoe je, zonder dat je boos hoeft te worden, aan je hond duidelijk kunt maken dat jij degene bent die bepaald wat wel en wat niet mag, waardoor je een stabiele en minder onzekere hond krijgt.
Je kunt gratis deelnemen door je in te schrijven via: info@dierenvreugde.com. We beginnen om 19.30 uur

Wil jij ook leren hoe je nog meer plezier kunt hebben van die leuke viervoeter? Zodat je een fijne, goed luisterende, en ontspannen hond krijgt?

Zorg dan dat je erbij bent! Na afloop is er volop gelegenheid om vragen te stellen.
Graag tot 8 december a.s.